De mogelijkheden van LED verlichting zijn bijna eindeloos. Maar wanneer die niet correct wordt geplaatst kan dat voor vervelende effecten zorgen: donkere hoeken in de kamers, storende schaduwen, te fel licht wat onaangenaam aanvoelt. Met ons lichtadvies op maat ben je zeker van de juiste verlichting thuis of op kantoor.

Lichtadvies bij NN Light: hoe werkt het?

De functie van de ruimte, de natuurlijke lichtinval, de indeling van de kamer, alles heeft een invloed op de verlichting. Maar welke verlichting past nu best in welke ruimte? Want niet alle LED licht is hetzelfde.

Zo zal in de keuken het werkblad sterker uitgelicht worden terwijl de slaapkamer net een zachter sfeerlicht vraagt. De juiste verlichting verhoogt het comfortgevoel in huis. Wil je zeker zijn dat je de juiste keuze maakt voor iedere ruimte? Dan kan je beroep doen op de lichtadviseurs van NN Light.

We kunnen lichtadvies geven op twee manieren:

-        Lichtadvies op basis van een gedetailleerd bouwplan

-        Lichtadvies na een bezoek ter plaatse

Uiteraard starten we steeds met een gesprek. Zo leren we welke ruimtes voor jou belangrijk zijn, wat jouw levensstijl is. (ben je vooral overdag thuis, is er ’s nachts zacht licht nodig in gangen of leefruimte, lees je veel ’s avonds of kijk je vooral televisie,… ) Want al die elementen hebben een grote invloed op jouw ideale lichtplan.

Daarna kijken we naar de technische aspecten van de woning of het kantoor: hoe hoog is de ruimte, waar staat de eettafel en waar de zithoek. Maar ook: gaat het om een nieuwbouw waarin we nog bekabeling kunnen voorzien of niet?

Tenslotte kennen we graag jouw specifieke wensen en het budget dat je aan verlichting besteedt. Met al die informatie gaan we aan de slag en tekenen we voor jou een gedetailleerd lichtplan uit. Dankzij ons lichtadvies op maat haal jij het beste uit je woning!


Voordelen van lichtadvies op maat

Het lichtadvies van NN Light heeft heel wat voordelen:

-        Altijd de ideale sfeer in huis

-        Besparing op verbruik dankzij LED verlichting

-        Maximaal rendement uit de beschikbare lichtpunten

-        De verlichting kan worden geïntegreerd in de architectuur

-        Creatieve en duurzame oplossingen voor moeilijk te verlichten ruimtes

Je hoort het goed: lichtadvies op maat levert je een aanzienlijke besparing op: de verlichting wordt efficiënt geïntegreerd in de woning of op kantoor. Daarnaast zitten de lichtbronnen meteen goed. Een miskoop (te weinig licht, te veel, verkeerde lichtkleur) is dan ook uitgesloten.

Meer weten over ons lichtadvies? Benieuwd naar de meerwaarde van een lichtplan voor jouw woning of kantoor? Neem dan vandaag nog contact met ons op!  

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en u ontvangt alle onze tips & promoties rechtstreeks in uw inbox