NN Light

Lichtadvies Antwerpen-zuid

Met LED verlichting heb je een eindeloze keuze en vind je het beste licht voor iedere ruimte: binnen of buiten, slaapkamer, woonkamer, keuken, kantoor… Daarom is het ook belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Het lichtadvies Wilrijk, Aartselaar en Boomvan NN Light zorgt ervoor dat je de beste verlichting in huis haalt.
 

Lichtadvies Aartselaar, Wilrijk en Boom bij NN Light

 

Verlichting wordt idealiter gekozen in functie van de respectievelijke kamer of kantoor. Zo heeft een keuken helder licht nodig aan het werkblad en kiezen we voor de slaapkamer veel zachter licht. En diezelfde slaapkamer moet ook sterk genoeg verlicht kunnen worden om – bijvoorbeeld – comfortabel te kunnen poetsen. Dat zorgt voor het hoogste comfortgevoel.

En niet alleen heeft elke ruimte een andere functie, je gebruikt ze meestal ook op een ander moment van de dag. Soms hebben kamers veel lichtinval, maar er zijn ook ruimtes zonder natuurlijk licht. De keuze van verlichting hangt dus of van de functie en de indeling van de kamer. En welke verlichting past daar dan best bij? Daar kan ons lichtadvies Boom, Wilrijk en Aartselaar je goed bij helpen!  

Dat lichtadvies geven we op twee manieren:

-        Lichtadvies op basis van een gedetailleerd bouwplan

-        Lichtadvies na een bezoek ter plaatse in Wilrijk, Boom of Aartselaar

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek om van jou te horen welke ruimtes voor jou belangrijk zijn en wat jouw dagelijkse levensstijl is. Die informatie is belangrijk want de ideale verlichting is anders bij iemand die regelmatig laat of ’s nachts thuiskomt dan bij iemand die vaak thuis is en ’s avonds graag leest of televisie kijkt.

Vervolgens bekijken we de technische kant van de woning of het kantoor: hoe hoog is het plafond, hoe is de ruimte ingedeeld en wat met de natuurlijke lichtinval. En we willen ook weten of er (bijvoorbeeld bij een nieuwbouw of renovatie) nog extra bekabeling mogelijk is.

Tot slot kennen we graag jouw specifieke wensen en budget waarmee de specialisten van lichtadvies Aartselaar, Boom en Wilrijk een lichtplan op maat tekenen. Zo haal jij het beste uit elke ruimte!

 

Waarom kiezen voor lichtadvies op maat?

 

Kiezen voor lichtadvies van NN Light heeft heel wat voordelen:

-        Je haalt steeds de juiste sfeer in huis

-        Omdat LED verlichting energiezuinig is bespaar je op je elektriciteitsfactuur

-        Onze specialisten zorgen voor een maximaal rendement uit de beschikbare lichtpunten

-        De verlichting kan worden geïntegreerd in de architectuur

-        Creatieve en duurzame oplossingen voor moeilijk te verlichten ruimtes

Dankzij correct lichtadvies Boom, Aartselaar of Wilrijk bespaar je dus heel wat: de verlichting past helemaal bij de woning of kantoor en alles zit meteen goed. Dus nadien geen verloren kosten voor extra lichtpunten of foute keuzes.

Meer weten over ons lichtadvies Wilrijk, Boom of Aartselaar? Op zoek naar een lichtplan voor jouw woning of kantoor? Neem dan vandaag nog contact met ons op!  

Boomsesteenweg 113

2630 Aartselaar

Openingsuren winkel
ma - vr: 8u30 tot 18u
zat: 10u - 18u
zon- en feestdagen gesloten

LED Verlichting
Varia
Lichtadvies

© 2021 NN Light - BE0433.502.502