NN Light

Meet our team

Wie vandaag op zoek gaat naar nieuwe verlichting komt al heel snel uit bij LED. Waar LED verlichting enkele jaren geleden nog niet zo gebruikelijk was – zeker niet in particuliere woningen – bestaat er intussen voor elk lichtprobleem wel een LED oplossing. Kiezen voor kwalitatieve LED verlichting van NN Light heeft dan ook enkel voordelen!

Over NN Light

Bij NN Light gidsen we jou graag door het aanbod en helpen wij jou met plezier om de juiste LED-verlichting te kiezen. Daarbij houden we rekening met de lichtsterkte, kleurtemperatuur en stralingshoek.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek om van jou te horen welke ruimtes voor jou belangrijk zijn en wat jouw dagelijkse levensstijl is. Die informatie is belangrijk want de ideale verlichting is anders bij iemand die regelmatig laat of ’s nachts thuiskomt dan bij iemand die vaak thuis is en ’s avonds graag leest of televisie kijkt.

Vervolgens bekijken we de technische kant van de woning of het kantoor: hoe hoog is het plafond, hoe is de ruimte ingedeeld en wat met de natuurlijke lichtinval. En we willen ook weten of er (bijvoorbeeld bij een nieuwbouw of renovatie) nog extra bekabeling mogelijk is.

Tot slot kennen we graag jouw specifieke wensen en budget waarmee de specialisten van lichtadvies Aartselaar, Boom en Wilrijk een lichtplan op maat tekenen. Zo haal jij het beste uit elke ruimte!

Ons Team

Dimitri Peeters

Technisch & Logistiek verantwoordelijke

Peter De Wilde

Technisch advies & inkoop

Robin Claes

Winkelverantwoordeljke

Boomsesteenweg 113

2630 Aartselaar

Openingsuren winkel
ma - vr: 8u30 tot 18u
zat: 10u - 18u
zon- en feestdagen gesloten

LED Verlichting
Varia
Lichtadvies

© 2021 NN Light - BE0433.502.502