NN Light

Verlichting Antwerpen-Zuid

Heb je een woning of kantoor in de buurt van Wilrijk, Aartselaar of Boom en ben je daarvoor op zoek naar de beste LED verlichting? Dan moet je zeker eens langskomen in onze verlichtingswinkelaan de Boomsesteenweg in Aartselaar, vlakbij Wilrijk en Boom. Onze experts staan je er bij met professioneel advies.
 

Ruimste keuze LED verlichting in Aartselaar, Wilrijk en Boom

 

NN Light is gespecialiseerd in LED verlichting.Wij zijn veel meer dan de klassieke lampenwinkel uit Aartselaar, Wilrijk of Boom en bieden een groot gamma kwaliteitsverlichting aan. Zowel voor een specifiek armatuur, verlichting voor thuis of een (commercieel) totaalproject met lichtadviseur zit je bij ons helemaal goed.

Over de eigenschappen van LED verlichting kunnen we kort zijn: het is energievriendelijk en veilig, gaat erg lang mee en is veel minder schadegevoelig dan de klassieke oude gloeilampen of halogeenspots. Bovendien verliest LED amper warmte waardoor het risico op brandwonden wordt uitgesloten.

Met zo’n enorm aanbod aan LED verlichting laat je je best adviseren in onze lichtwinkel Aartselaar,bij Wilrijk en Boom. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze want afhankelijk van de functie heeft iedere ruimte een ander soort verlichting nodig.

 

Waarom NN Light?

 

Wanneer je via het internet LED verlichting koopt dan weet je dat je een groot risico neemt. Bijvoorbeeld omdat je de sterkte en de kleur van de lichtbundel nooit in het echt zag branden. En dan kan je aankoop flink tegenslaan.

Daarom geven we je in onze lampenwinkel in Aartselaar – Wilrijk - Boom advies bij je aankoop. Je ziet eerst wat je koopt waardoor je steeds met de beste keuze naar huis gaat. En ook wanneer je toch liever eerst nog lichtadvies op basis van een plan of ter plekke wenst ben je bij ons meer dan welkom.

Of je nu op zoek bent naar binnen- of buitenverlichting, kerstverlichting of verlichting voor winkels en commerciële panden, NN Light is jouw partner in Wilrijk, Boom en Aartselaar. Kom gerust langs in onze lichtwinkelom jouw project te bespreken. Maak zeker even een afspraak, dan houden we voldoende tijd voor je vrij.

Andere vragen over verlichting in Aartselaar, Boom, Wilrijk? Wil je ons aanbod leren kennen? Ben je op zoek naar de beste oplossing op jouw maat? Slechts één adres: NN Light aan de Boomsesteenweg in Aartselaar.

Boomsesteenweg 113

2630 Aartselaar

Openingsuren winkel
ma - vr: 8u30 tot 18u
zat: 10u - 18u
zon- en feestdagen gesloten

LED Verlichting
Varia
Lichtadvies

© 2021 NN Light - BE0433.502.502