NN Light

Verlichting Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste LED verlichting voor je woning of kantoor in de omgeving van Antwerpen? Kom dan zeker langs in onze verlichtingswinkel Antwerpen aan de Boomsesteenweg. Onze experts staan je bij met professioneel advies.

Ruime keuze LED verlichting Antwerpen


NN Light is veel meer dan een klassieke lampenwinkel in Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting en bieden jou het ruimste aanbod kwaliteitsverlichting aan. Of je nu op zoek bent naar een specifiek armatuur of je wil beroep doen op een lichtadviseur voor een totaalproject, bij ons ben je steeds aan het juiste adres.

De voordelen van LED verlichting zijn al langer dan vandaag gekend: het is zuinig, gaat bijzonder lang mee, is veel minder schadegevoelig en het is veilig. LED heeft niet hetzelfde warmteverlies als de oude gloeilampen of halogeen, waardoor het risico op brandwonden is uitgesloten.

En de keuze in LED verlichting is enorm, daarom laat je je best adviseren in onze lichtwinkel Antwerpen. Want elke ruimte vraagt een ander soort verlichting, afhankelijk van de functie. Een lichtadviseur van NN Light helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarom NN Light?


Het is natuurlijk verleidelijk om via het internet LED verlichting te kopen, maar dat houdt ook grote risico’s in. Zo heb je de lamp niet in het echt gezien en kan je je dus geen beeld vormen over de sterkte en de kleur van de lichtbundel. Het zou spijtig zijn wanneer je een LED nachtlampje koopt dat een ongezellig, koud licht geeft.

In onze lampenwinkel Antwerpen geven we je graag advies bij je aankoop. We tonen je ons aanbod op maat waardoor je steeds met de beste keuze naar huis gaat. Wil je toch liever eerst nog lichtadvies op basis van een plan of ter plekke? Ook daarvoor ben je bij ons meer dan welkom.

Zowel voor binnen- als buitenverlichting, kerstverlichting en verlichting voor winkels en commerciële panden is NN Light jouw partner. Kom langs in onze lichtwinkel Antwerpen en we bespreken je project graag met jou. Maak zeker even een afspraak, dan houden we voldoende tijd voor je vrij.

Heb je andere vragen over verlichting in Antwerpen? Wil je ons aanbod leren kennen? Ben je op zoek naar de beste oplossing op jouw maat? Slechts één adres: NN Light aan de Boomsesteenweg in Aartselaar.

Boomsesteenweg 113

2630 Aartselaar

Openingsuren winkel
ma - vr: 8u30 tot 18u
zat: 10u - 18u
zon- en feestdagen gesloten

LED Verlichting
Varia
Lichtadvies

© 2021 NN Light - BE0433.502.502